Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Hapillbox άλλαξε, εάν είστε παλιός μας πελάτης, παρακαλούμε πατήστε εδώ για επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

12/5 Ευρωπαϊκή ημέρα περιοδοντολογίας

12/5 Ευρωπαϊκή ημέρα περιοδοντολογίας
Η δύναμη της χλωρεξιδίνης για τους περιοδοντικούς ασθενείς

Γνωρίζετε ότι τα οδοντικά εμφυτεύματα δεν χρειάζονται φθόριο;
Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Περιοδοντολογίας, που γιορτάζεται στις 12 Μαΐου, μας θυμίζει την σημασία της στοματικής υγιεινής αλλά και των ιδιαίτερων καταστάσεων που συχνά μπορεί να αντιμετωπίσουμε στη διάρκεια της ζωής μας, που σχετίζονται με τη στοματική κοιλότητα. Και στο πεδίο της στοματικής υγείας, η πρόληψη διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει αφού εντοπίσουμε το πρόβλημα με τη βοήθεια του οδοντιάτρου μας, οφείλουμε να χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα προϊόντα που θα εξομαλύνουν και θα προστατεύσουν στη συνέχεια μία προβληματική κατάσταση, που σχετίζεται με ζητήματα οδοντικής πλάκας αλλά και περιοδοντίτιδας. Η στοματική υγιεινή δεν είναι μία απλή υπόθεση, έχει τεράστια σημασία επομένως, να διατηρούμε σε πολύ κατάσταση τα ούλα μας, γιατί γερά ούλα σημαίνει και γερά δόντια και γενικότερα καθαρή αναπνοή και λιγότερα προβλήματα. Μία οδοντόπαστα με χλωρεξιδίνη 0.20%, η οποία έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ουλοδοντικής πλάκας και για την ενδυνάμωση και προστασία των δοντιών και των ούλων, μπορεί εκτός από την προστασία, να αποτρέψει με τους ειδικούς παράγοντες που περιέχει και την προσκόλληση των χρωστικών, λόγω της χλωρεξιδίνης, στις οδοντικές επιφάνειες. Μία οδοντόπαστα επίσης με χλωρεξιδίνη, συνεισφέρει στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της περιοδοντικής θεραπείας, καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα, προστατεύει και ενυδατώνει τα ούλα, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει την αδαμαντίνη και προστατεύει από την τερηδόνα, με το απαραίτητο φθόριο. Η οδοντόπαστα αυτή, είναι κατάλληλη και για ομοιοπαθητική, καθώς πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας ακολουθούν θεραπεία ομοιοπαθητικής.  

Στοματικό διάλυμα & αφρός
Εννοείται ότι μετά το πλύσιμο με την οδοντόπαστα, πρέπει να χρησιμοποιούμε και το αντίστοιχο φθοριούχο στοματικό διάλυμα, με ισχυρή καθαριστική δράση για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση της στοματικής κοιλότητας, τον αποτελεσματικό έλεγχο της ουλοοδοντικής μικροβιακής πλάκας, τη ενδυνάμωση της αδαμαντίνης των δοντιών και την ενεργοποίηση του αμυντικού συστήματος των ούλων χάρη στη ποικιλία βοτάνων που υπάρχουν στη σύνθεσή του. Το στοματικό αυτό διάλυμα, είναι ιδανικό επίσης, για την καθημερινή ολοκληρωμένη φροντίδα και προστασία των δοντιών και των ούλων ως συντήρηση της αγωγής σε περιοδοντικούς ασθενείς. Για πιο ενισχυμένα αποτελέσματα οι περιοδοντικοί ασθενείς, μπορούν να χρησιμοποιούν έναν φθοριούχο στοματικό αφρόμε ισχυρή καθαριστική δράση για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση και προστασία της στοματικής κοιλότητας. Ταυτόχρονα, όταν υπάρχουν κακώσεις και πληγές στα ούλα και στο στοματικό βλεννογόνο, καλό είναι οι περιοδοντικοί ασθενείς, να χρησιμοποιούν μία ειδικά σχεδιασμένη γέλη με μακράς διάρκειας παραμονή και δράση, χωρίς οινόπνευμα, που θα μπορέσει να προστατεύει από τη μικροβιακή πλάκακαι θα ανακουφίσει από ερεθισμούς.

Η ιδιαίτερη φροντίδα για τα οδοντικά εμφυτεύματα
Και φυσικά, όταν ένας άνθρωπος έχει οδοντικά εμφυτεύματα χρειάζεται μία οδοντόπαστα, που όχι μόνο θα βοηθά στην καθαριότητα της περιοχής, αλλά δεν θα συμβάλει στην οξείδωση των εμφυτευμάτων λόγω χαμηλής συγκέντρωσης φθορίου. Επίσης, στις περιπτώσεις με οδοντικά εμφυτεύματα είναι χρήσιμο να χρησιμοποιείται ένα ειδικά σχεδιασμένο καθημερινό διάλυμα, που θα προάγει την επούλωση των ιστών, μετά από διαδικασίες τοποθέτησης εμφυτευμάτων, αλλά και στη μετέπειτα συντήρησή τους συμβάλλοντας στην καθαριότητα της περιοχής γύρω από αυτά. Τέλος, μία γέλη με πολλαπλή και μακράς διάρκειας δράση είναι ιδανική λύση όταν υπάρχουν συχνές άφθες, αλλά και εντοπισμένη ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα. Η γέλη αυτή, χάρη στη παραγωγή πυκνού οξυγονούχου μικροαφορύ, με ενεργό οξυγόνο (υπεροξείδιο του καρβαμιδίου 10%)καθαρίζει και επουλώνει έλκη, ερεθισμούς και πληγές του στοματικού βλεννογόνου και των ούλων.
Blog
Σίγουρα γνωρίζεις τη μαστίχα Χίου
Σίγουρα γνωρίζεις τη μαστίχα Χίου
Θυροειδής…ο ρυθμιστής του μεταβολισμού!
Θυροειδής…ο ρυθμιστής του μεταβολισμού!
Ηλιακά εγκαύματα. Τι να κάνω;
Ηλιακά εγκαύματα. Τι να κάνω;
Η αξία του μαγνησίου στον ανθρώπινο οργανισμό
Η αξία του μαγνησίου στον ανθρώπινο οργανισμό