Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Hapillbox άλλαξε, εάν είστε παλιός μας πελάτης, παρακαλούμε πατήστε εδώ για επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

με Box Now
Αναζήτηση

Θυροειδής…ο ρυθμιστής του μεταβολισμού!

Θυροειδής…ο ρυθμιστής του μεταβολισμού!
Για την καλή υγεία του θυρεοειδούς, επιλέξτε σελήνιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό! Είναι ο ρυθμιστής όχι μόνο του μεταβολισμού, αλλά και της διάθεσής μας. Ένας μικρός αδένας, στη βάση του λαιμού, πολύτιμος και μοναδικός, όμως, πόσοι από εμάς τον προσέχουμε και τον φροντίζουμε; Πόσοι γνωρίζουμε τι κάνει καλό για τη διατήρηση της υγείας του; Ο θυρεοειδής αδένας επηρεάζει σχεδόν κάθε λειτουργία του οργανισμού μας, από τον μεταβολισμό, την συναισθηματική μας ισορροπία, την σεξουαλική δραστηριότητα μέχρι τη γονιμότητα, την λειτουργία του εντέρου, τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα και την θερμοκρασία του σώματος. Ο θυρεοειδής αδένας χαρακτηρίζεται από υψηλή συγκέντρωση σεληνίου (Se), η οποία ενσωματώνεται στις σελήνοπρωτεΐνες. Η επαρκής πρόσληψη σεληνίου (Se) είναι απαραίτητη για την σωστή παραγωγή και δράση των βασικών αντιοξειδωτικών ενζύμων. Το σελήνιο (Se), αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικόμε πολύ μεγάλη μεταβολική σημασία, που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και του θυρεοειδούς αδένα. Επίσης, η αντιοξειδωτική του δράση ενισχύεται όταν το σελήνιο (Se) συνδυάζεται με βιταμίνη Ε. Έτσι, έχει ιδιαίτερη αξία- κατόπιν σύστασης του γιατρού μας φυσικά- η πρόσληψη ενός συμπληρώματος διατροφής με την υπογραφή μιας αξιόπιστης φαρμακοβιομηχανίας, που να περιέχει οργανικό σελήνιο με τη μορφή της L-selenomethionine.  Η απορροφήσιμη από τον οργανισμό μορφή της σεληνομεθειονίνης (L-selenomethionine), έχει μεγάλη σημασία, για την πλήρη αξιοποίηση του σεληνίου. Ένα τέτοιο συμπλήρωμα διατροφής, μπορεί να προσφέρει υψηλή απορρόφηση και καλύπτει άριστα τις ημερήσιες ανάγκες σε σελήνιο μόνο με ένα δισκίο την ημέρα.

Προσφέρει επίσης, τα εξής πλεονεκτήματα:

Μείωση των αντισωμάτων αντί-TPO και βελτίωση της ποιότητας ζωής ασθενών με αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα Hashimoto. Βελτίωση της κλινικής εικόνας και της ποιότητας ζωής ασθενών με ήπια συμπτωματολογία οφθαλμοπάθειας οφειλόμενη στη νόσο του Graves. Συμβολή στη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, μείωση του οξειδωτικού στρες. Φυσικά θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα, ότι ένα συμπλήρωμα διατροφής, όσο αποτελεσματικό και εάν είναι, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Blog
Σίγουρα γνωρίζεις τη μαστίχα Χίου
Σίγουρα γνωρίζεις τη μαστίχα Χίου
Θυροειδής…ο ρυθμιστής του μεταβολισμού!
Θυροειδής…ο ρυθμιστής του μεταβολισμού!
Ηλιακά εγκαύματα. Τι να κάνω;
Ηλιακά εγκαύματα. Τι να κάνω;
Η αξία του μαγνησίου στον ανθρώπινο οργανισμό
Η αξία του μαγνησίου στον ανθρώπινο οργανισμό