Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Hapillbox άλλαξε, εάν είστε παλιός μας πελάτης, παρακαλούμε πατήστε εδώ για επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

με Box Now
Αναζήτηση

Επιστροφή στα θρανία....αλλά πώς;

Επιστροφή στα θρανία....αλλά πώς;

Σεπτέμβριος, το πρώτο κουδούνι στις σχολικές αίθουσες ηχεί και εκεί περιμένουν τα παιδιά μας, οι συμμαθητές τους και οι δάσκαλοι για ένα νέο όμορφο ταξίδι γνώσης μα και οι διάφοροι ιοί και τα μικρόβια για να δοκιμάσουν το ανοσοποιητικό τους .

Ως γονείς μπορούμε να προλάβουμε τις ιώσεις και τις μικροβιακές λοιμώξεις με μια σειρά προστατευτικών μέτρων για τα παιδιά μας.
Εν αρχή ο καλός ύπνος που θωρακίζει τον οργανισμό των παιδιών, μετά η διατροφή, οι μαθητές θα πρέπει να είναι συνεχώς ενυδατωμένοι και να καταναλώνουν, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και προβιοτικά, τα οποία βρίσκονται στα φρούτα, τα λαχανικά και το γιαούρτι. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή υγιεινή των παιδιών, τα μικρότερα παιδιά πρέπει να μπορούν από μόνα τους να σκουπίζουν  τη μύτη τους και να βήχουν προσεκτικά ενώ όλα τα παιδιά οφείλουν να γνωρίζουν την αξία για την υγεία τους που έχει το συχνό και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών.

Πέρα από το τρίπτυχο που αφορά τα παιδιά μας: ύπνος, διατροφή και τήρηση κανόνων υγιεινής και εμείς οι γονείς οφείλουμε με υπευθυνότητα να προστατεύουμε τα παιδιά μας με το δικό μας τρίπτυχο. Να φροντίζουμε να αερίζουμε τα δωμάτια του σπιτιού, σε συνεργασία με τον παιδίατρο και τον φαρμακοποιό να ενημερωνόμαστε για τον αντιγριπικό εμβολιασμό και κατά πόσο αναγκαίος είναι στα παιδιά μας και σε εμάς και τέλος κρατάμε στο σπίτι το παιδί μετά από μία ίωση μέχρι να περάσουν 48ώρες χωρίς καθόλου συμπτώματα, σε αντίθετη περίπτωση ο καταβεβλημένος οργανισμός του παιδιού μπορεί να προσβληθεί εκ νέου από κάποιον ιό και να κολλήσει αμέσως άλλη ίωση.

Η νέα σχολική χρονιά θα φέρει μια δοκιμασία για το ανοσοποιητικό των μαθητών, ιδίως αυτών που θα βρεθούν πρώτη φορά σε σχολικό περιβάλλον, σε κάποιο βαθμό θεμιτή καθώς θέλουμε να αναπτύξουν αντισώματα , αποτελώντας μέρος της ανοσοποίησης τους.   Από εκεί και πέρα τα παιδιά μας στην post covid εποχή έχουν εμπεδώσει τους κανόνες υγιεινής, δείξτε και εσείς οι γονείς υπευθυνότητα και σεβασμό προς τα παιδιά μας και τους συμμαθητές τους, οι απουσίες λόγω ασθενείας θα μειωθούν αισθητά.